SMALL STEP FORWARD

Efter denna dag i Oslo så känns det som jag har kommit ett litet steg framåt. Hoppas på att det slutar med en anställning så är allt toppen!

Har varit hur fint väder som helst här i Oslo dessa två dagar, hoppas det är lika bra imorgon våran sista dag innan vi åker hem för helgen för att plocka med oss mer kläder m.m. tills nästa vecka.

Nu ska jag och Rasse lägg oss på våran grymma luftmadrass som är störtskön och kolla senaste avsnittet av Gossip Girl!



Två snabba cheesburgers



Trött pojke



Såhär såg jag ut i tisdags och kommer troligen se ut så imorgon med.
Yes, samma kläder samma vecka, ......sue me

Godnatt!

1 COMPUTER 3 GUYS

En dator med tre killar sittandes runt den...det är pokerdags!

LATER IN OSLO

Då är nästan denna dag förbi. Jag har sökt jobb på 7 olika butiker idag; H&M x3, Bik Bok x2, Jack&Jones och Monki.
Jobbet på Monki är något som jag är riktigt sugen på. Ska även söka till ett lager jobb på H&M när jag fått en mailadress dit.
Fick lite panik förut, har nytt kort och glömde totalt av min kod! Nu när jag skulle knäcka den så hade jag bara ett sista försök kvar, and I did it! Knäckte den alltså så nu kommer jag ALDRIG glömma den igen, eller kortet någonstans!

Jag och Rasmus bor hos Patrik här i Oslo så snällt av honom. Nu har vi käkat varmamackor och ser på något program om UFOn, intressant....

Hoppas att får höra något från någon butik vore toppen! Imorgon ska jag fortsätta min jakt på jobb och får hålla alla tummar på att det leder till något positivt!

OSLO

Hola! Bad update men ingen bryr sig, har inget att skriva om ändå.
Men nu har jag tagit mig upp till Oslo Norway! Idag ska jag ut och fiska efter jobb. Rasmus har varit iväg sen 8 imorse och har varit på en intervju, han fick jobbet!

Kör lite klädbutiker idag sen ska jag få en mailadress till ett lagerarbete på H&M.


Wish me LUCK!!!


FRIDAY EVE

Nu ska vi äta hemlagad pizza hemma sen blir det bara lugnt resten av kvällen.
Imorgon blir det att kolla fotboll med Stina, hålla tummarna på att FFK vinner serien imorgon!



För er som gärna vill veta hur jag sett ut idag:
T-Shirt HM, Jeansväst Gina Tricot, Jeans Vero Moda

Platta håret idag i brist på annat, blev ingen större skillnad från min platta vanliga hår...

URSÄKTA!

Förlåt för bad up date men jag har inte haft lust för att "blogga" är inte direkt en passion för mig.
Jag har iallafall kommit hem till Sverige nu, kom hem i måndags. SKÖNT!! Så det har blivit lite tid för packa upp väskor och umgänge.
Idag har jag varit ute i Stenstorp hos mormor och morfar, alltid lika trevligt. Bjöds på god mat som alltid och mormor chocka mig med att visa vilken koll hon har på alla kändisar. "Han hade ju ihop det med henne, och hon bara slåss (Naomi Campbell) och dom har massa ungar (Brad&Angelina)" Antar att hon har för mycket fritid som pensionär ;)

Kolla lite på vad jag kan tänka mig att plugga med, hitta lite intressanta yrken men tror jag ska gå och prata med en syo på Lärcenter nästa vecka eller något.

Blir lugn kväll hemma hos mamma ikväll, äta, Idol antar jag fastjag kunde inte bry mig mindre, sen bara va.

PUSS



Söta morfar som alltid tar sig en lur efter maten



Lilla mormor!

FRIDAY

Fredagkväll snart och då blir det middag med Elin sedan tror jag planen är att gå till Molly´s och dricka lite drinkar, roligt. Såg på Facebook att ALLA ska ha Fredagsmys ikväll iallafall, kul för er! Jag får ha det när jag kommer hem jag med.
Idag på min lediga dag smsade Elin och väckte mig runt 10 att "11 så är det bowling". Bara att dra sig ur sängen, slänga på sig kläder och borsta tänderna sedan ta bilen till Larchmont. Jag vann bowlingen, inte ens svårt ;)
Min mobil vill inte samarbeta med datorn så kan inte lägga upp några bilder. Men nu har ni en lite uppdatering om hur min dag än sålänge har varit!

PUSS

KÄNSLA

Jag har en känsla av att detta kommer bli en bra helg!

Godnatt

GLASS OCH KERMIT

Jag jobbar ju kväll idag. Vi har lekt massa lekar i typ 5 min, sen dags för en ny. Efter kvällsmaten tog jag med barnen ut och åt glass till ett ställe som gör sin egna glass, svingod! Jag tog Oreo-bomb, asgod.
Nu ser vi på Mupparna, men jag ska ta och läsa en bok för nu är det läggdags!

Efter det tänkte jag se lite SATC och bara ligga i sängen.

PUSS



Avery och Declan






SMÅSTJÄRNORNA

Just nu leker vi Småstjärnorna

Lady Antebellum - Need you now


CARRY ON

Idag börjar jag kl. 15, familjen är fortfarande inte hemma än så hinner skriva några rader.
Sov till 10.30 vilket var skönt. Pratade med pappa och Rasmus på skype. Efter det tog jag mig en promenad på en timma, en dusch seda drog jag till TJ.Maxx och köpte mig en carry-on bag.
Behöver ett större handbagage än en ryggsäck för att försöka minska övervikten.
En av tjejerna som flög med mig, Jasmine hade 5kg övervikt till USA, kosta henne 1000kr! För mina 400kr fick jag ta med mig ett extra bagage på 23/24kg minns inte. SJUKT DYRT!!!

Den var billig och bra, rymlig och härlig färg!

Anledningen till att jag jobbarkväll är för att pappan är ledig från jobbet, sedan är det en Judisk helgdag typ nyår för dom, så har dragot slutsatsen att dom ska typ ut på middag för pappan är judisk.
Tänkte ta med barnen på middag ute ikväll eller om vi går ut för en glass. Blir nog bra.

Imorgon är jag ledig! Familjen ska till Ohio på bröllop så dom ska iväg ca 5 för att flyga. GÖTT!

Hörs senare!



Den är läcker mint-grön i färgen. 39.99 $ som hittat!



Blev även ett par hörlurar så jag kan kolla på film/serier under mina 8h 25min i Frankfurt utan att störa någon

SALT

Efter jobbet drog jag några avsnitt av SATC, blev aldrig någon promenad..orkade helt enkelt inte faktiskt. Runt 19 tiden drog jag mig till Elin. Vi åkte till Starbuck och träffa lite andra Au Pairer.
Eftersom jag och Elin har blivit halvt professionella på att dra en bio bara si sådär så fick det bli så även ikväll.
Vi så Salt, den var bra! Älskar filmer när jag inte har någon aning vad som ska hända, vem som är ond, god osv. Tillskillnad från alla teenages flickmovies där man fattar att den nya bruden slutar upp men den "coola" killen som visar sig vara en mjukis...

På vägen hem nu så möttes jag av ett stort problem! Vägen jag alltid tar hem var avspärrad på en bro och jag hade ingen jävla aning hur fan jag skulle ta mig hem! Jag försökte hitta en väg men nja, det gick ju sådär bra..sluta upp på en Highway mot New York typ. Fick vända på första stället, tog mig till byggplatsen och leta efter någon att fråga. Hittade en trevlig polis som skratta lite åt mig när jag helt frustrerad inte kunde ta mig hem. Två höger svänger senare vi två trafikljus befann jag mig på min väg igen!

Hemma är jag nu och ska sova. Har sovmorgon imorgon, tack Gud! Börjar 15 och slutar när föräldrarna kommer hem så antar att jag ska lägga barnen. Typ laga mat, se film, nana, klart!!!
Så jag är en rätt sleten, men ändå nöjd flicka nu.

Godnatt USA, Godmorgon Sverige!



AFTERNOON

Onsdag eftermiddag nu. Började 6.45 idag och mellan 6.45-8-20 borsta jag Averys hår innan hon gick till skolan det var allt..himla värt att börja så tidigt.
När Declan vakna så kolla vi på en show käka frukost, han lekte för sig själv efter det och jag sysselsatte mig med att tvätta. Nu ska vi möta upp Avery vid bussen sen dra på en playdate.


1 YEAR ANNIVERSARY

Idag har min kusin, bästa vän Elin varit i USA i ett helt år! Det ska vi ut och fira på Cheesecake Factory.
Nu pratar jag med Rasmus, mmmm love you.

Såhär ser jag ut ikväll:



Gammal klänning från Gina Tricot, jeansväst från Levi´s



Blev asanöjd med mitt hår!

PUSS alla

SKOLSTART

Idag har lilltösen i familjen sin första skoldag, Kindergarten. Mamman är med henne i skolan så det är bara jag och lillkillen hemma nu, och städerskan. Solen skiner så vi ska snart gå ut och leka i solen.

Saknar alla hemma!! PUSS

TRÖTTEST TÖS

Jag är helt slut! Idag var vi som sagt i Mahopac och vi var ute med båten i ca 5 timmar. Kanonväder har det varit vilket har resulterat i en läcker bränna på bröstet, armarna och i ansiktet. Vet inte, men magen och benen ville inte riktigt vara med och sola idag. Wakeboard och kneeboard har stått på schemat idag. AJ mina armar nu, fast det börjar släppa lite nu.
Kom hem runt 17 tiden och då var jag trött, men efter kvällsmaten och ett skypesamtal med Rasmus så drog jag ut på en promenad iallafall. Så ja, nu är jag redo för att sova 21.22 på kvällen, rekord?!

Får bli något avsnitt av SATC så kommer jag somna som ett barn.



Se mitt fina kort jag har gjort! PUSS pojkvän!!

MAHOPAC

Nu har föräldrarna kommit hem så jag drar till Mahopac!



Inviger min nya tröja från H&M

SEG SÖNDAG

Hallå blev ingen uppdatering igår, excuse me. Var i Larchmont igår på kvällen och på dagen var jag med Jessica. Vi käka lunch och gick lite i butikerna. Idag har jag varit lite bakis så inget nämnvärt har hänt. Nu jobbar jag, föräldrarna ville ha en date-night. Slutar runt 22 hoppas jag, då drar jag till Jeremys lake house där Elin och dom hänger.
Hoppas på strålande sol imorgon, det är Labor Day imorgon så är ledig, kanske kan åka till någon strand med Elin c/o.

Nu ska jag natta barnen!



Lagom sleten flicka!

WALK

I brist på annat så ger jag mig ut på en promenad. Man märker lite att orkanen närmar sig, det blåser mer och temperaturen har sjunkt en del. Väntar på vad som händer för kvällen, men något ska det väl bli av den!


LUNCH

Nu är det dags för lite lunch och jag har, hör och häpna : Gjort pannkakor!! Ni som vet om min "kökstalang" förstår att detta är något stort! Dom blev skit bra, hoppas bara dom gå att äta...och jag som inte ens gillar pannkakor.
Det är så varmt uta 28 grader, men ingen sol och FUKTIGT som fan!! Så vi tar med oss lunchen ut på en picknick.

Hörs senare!

OVANLIG MORGON

Godmorgon! Sitter nu vardagsrummet och väntar på att barnen ska vakna. Med det är en sådan konstig känsla just nu, Host-pappan brukar alltid vara hemma och gå precis när jag början, inte idag. En grind som dom har framför trappan brukar alltid vara borta, för pappan har gått upp och flyttat den, menn inte idag. Det är ovanligt tyst.. Vet inte om dom kanske har varit så mänskliga att dom har försovit sig? Vågar liksom inte knacka på deras dörr heller ;)

Idag ska det tydlige vara lite mindre bra väder, för det är någon orkan utanför kusten som härjar, typiskt nu när det är helg med!

Längtar hem till min säng, mitt hus, min familj, min Rasmus, mina vänner! Men nu räknar jag bara ner dagarna!!

Ikväll blir det nog att jag drar till Larchmont/Mamaroneck, får se sen :)




BASKETBALL

Tack och lov så ringde Jeremy och räddade mig när jag tänkte åka ännu en sväng till Stop&Shop för att köpa en påse chips. Han undra om jag ville komma och kolla på "korpen"-finalen i basket. Sure, hade ju inte så mycket bättre saker för mig precis.
Matchen var mellan "The Irish vs. Team Flavaz" Åh jesus, det var nationalsång, en skön snubbe som gick runt planen och kommentera matchen, och borgmästaren av Mamaroneck var där.
Sköna smeknamn hade dom med: Mr. Muscle, Rock-steady, Cornbread, the Professor, False Alarm, och massa mer som jag inte kommer på just nu.
Men det var kul, min första hela basketmatch jag sett. Efter matchen åkte jag hem, ska börja 7 imorgon igen...sen är det HELG och Elin kommer hem!! Tror det blir en liten utgång i New York på lördag så det ska bli roligt.



Tycker jag är väldigt duktig nu med uppdatering och bilder, klapp på axeln!

Nu ska jag se SATC sen somna skönt!

FISHBONE

Skönt, jag fick sluta en timma tidagare idag + att jag börja 8!
Idag har vi varit i parken och lekt.

Har pratat med min syster idag och mamma, nu pratar jag med min pojkvän på skype! Vi är vänner igen efter att han gav mig fingret i camen inatt/morse, tur det!
Väntar på att få ett sms om vad som händer ikväll, om det ens gör det. Tänkte dra iväg och köpa mig lite frukt och gott, sätta mig i solen och läsa!



Ha det gött!



Kör västen och fiskbensfläta idag!

MISSING

Hallå! Antar att det var någon slags strejk igår på min blogg, men nu verkar det vara som vanligt.
Sluta med att det blev lite shopping igår, så galet nöjd med mina inköp! Det blev en present till min lilla mamma som hon ska få när jag kommer hem, och en väst från Levi´s som jag är toknöjd med!

Nu leker jag med barnen, dom skakar loss kroppen till "Waka waka". Fint väder idag med så vi ska göra lunch som vi tar med ner till parken, hoppas vi kan sitta i solen idag...så jag får lite färg.

Saknar så otroligt mycket hem till Sverige idag, familjen, Rasmus och mina vänner!! Men snart är väntar över.





Västen är i typ "jeans skjorta material" Älskar den!





Presenten till mamma är ett armband, med en fin text på.

Hörs senare!

GOOD EVENING

Nu har jag skypat klart med min bästa pojk, och kommit fram till vad jag ska göra av kvällen.
Drar över bron till New Jersey till ett mall som jag hittat. Det kliar så där riktigt i fingrarna att jag måste köpa något.
Fårse om det slutar med något nytt inköp!


BOOOM!

















Här är lite av de skor och kläder som jag hunnit köpa på mig här i USA.
Det mesta är från Forever 21 och H&M



Haha ser lite obekväm ut, är ingen posare som alla andra med "Dagens Outfit"
men idag har jag ett linne från H&M och short från Gina armbandet har jag fått av Sofie!!


MORNING

God morgon USA, god eftermiddag Sverige!
Ja, jag la mig tidagre i sängen idag men somna inte tidgare för det, det var så förbannat varmt, trots AC!
Så idag är jag lika trött som igår...jobbigt.

Ska var lika varmt idag som igår, så det får bli en sväng till biblioteket med barnen. Så svalt med acn där, sen ville dom springa i vattenspridaren så det ska dom få göra. Hoppas jag kan få mig lite sol samtidigt då ;)

Ha en bra dag, hoppas det blir en dag med några uppdateringar.



Haha tänkte ta en bild när man ler och tittar fint i kameran, men det fick bli denna istället.
Måste ha kommit åt knappen för jag är inte med på denna, men det är mitt rätta jag: NAGELBITAREN!
Måste sluta med denna fula ovana men klarar inte! Help me!!

GOD NATT

Avslutade dagen med en solo-picknick beståenda av:



-en slice pizza
-cola
-jordgubbar
-blåbär
-utsikt över New York


Nu ska jag se några avsnitt av SATC sen nana, GRYM uppdatering eller hur JENNY!!
Hoppas jag är lika duktig imorgon


KVÄLL IN THE USA

Nu är det kväll här i New York. Skulle ha träffat en brasilianska som kom förra veckan, men hon har inte hört av sig så antar att det inte blir något idag.
Tog mig en promenad förut i värmen, så varmt här! Det var skönt och riktigt behövligt, så illa är det kanske inte men inbillar mig att jag blivit tjockare här!
Känner att jag måste ut lite nu, så tänkte åka till Stop&Shop, köpa med mig lite frukt och en cola..I know.. och åka till en park som man har en utsikt över City! Galet att sitta på en parkbänk och titta på New York!

Får bli en tidigkväll idag, var så sjukt trött idag bara för den ynka lilla timman tidigare jag gick upp så idag får jag lägga mig en tidigare!




RSS 2.0