LUNCH

Nu är det dags för lunch. Idag bjuder jag på pasta med parmesanost.
Innan lunchen blev det en sväng till parken.Skönt väder ute och det är inte så jobbigt att vara i parken, barnen leker och jag läser!

GOD MORGON

God morgon alla! Idag börjar jag 7 istället för 8 till 16, och kan ju säga att den där sista timman är väldigt värdefull!
Har krypt ner under en filt i soffan och väntar på att barnen ska vakna..dom får gärna ta en lång sovmorgon för min del.

Det ska vara varmt idag igen så blir nog parken en sväng där det är skön skugga, kan bli att jag sätter på vattenspridaren så dom kan hoppa runt och kyla av sig med!

Ha en bra dag!
Sleten trött tös!

THANKS JEN!

Glömde tacka Jenny som hjälpte mig med allt det som jag inte har en aning om!

PUSS STUMPAN saknar din något som ini!Bilden är två år gammal, men vi har inte setts på snart ett år,
så vi har inte haft tid att ta en nyare och snyggare!

ONE LAST TRY

Ja, som alltid när jag pratar med Jenny så får jag klagomål om dåligt uppdaterande.
Nu var det t.o.m klagomål för att jag faktiskt tagit bort min ack så omåtligt populära och väl uppdaterade blogg.
Det sluta som man kan se att jag tog tummen ur och fixa en ny, som jag nu lovat Jenny ska uppdateras minst tre gånger per dag..får se hur jag löser detta.

Valet av namnet är för att jag är född i Tvillingarna tecken = Gemini som är det latinska ordet.

Kan ju ge en snabb uppdatering redan nu:
Just nu befinner jag mig på andra sidan jorden, närmare bestämt i Irvington, NY, USA. Meningen var att jag skulle arbeta här som Au Pair i ett år. Men jag känner att detta inte är något som jag vill. Jag mådde urkasst det första veckorna här, önskar ingen att må så som jag gjorde, och min längtan efter familj, pojkvän och vänner har blev för stor så jag ska återvända till Sverige i september...säger inte när!
Mitt beslut är inget jag har ångrat sedan jag tog det och jag mår så himla mycket bättre.

Hoppas jag kan hålla min del av avtalet till Jenny med minst tre inlägg om dagen.
Ska även försöka ha mycket bilder, eftersom det är roligare med bilder än text. Men efter som jag inte har en sladd till datorn och minneskortet inte passar så får jag hålla mig till mobilkameran så det kanske inte blir några proffsbilder.

God morgon Sverige, och Good Night USA!Bjuder på en bild såhär på nattkvisten. Min älskade första tatuering som är tecknet för Tvillingarna

One two teeesting

TEEEESTAR LITE
Hejhej förresten!!
/Tekniker'n Jen

RSS 2.0