HUNDTRICKET

Idag har vi skrivt på lägenheten så förhoppningsvis får vi den redan nästa vecka, vilker vore sjukt gött!
Jobb har jag inget fått än..men jag får väl kämpa på...

Blev jätteglad nyss när jag hitta min och Rasmus nyblivna familjemedlem, men vet inte vad det är för ras,
så snälla hjälp mig!Rasmus vill ha denna goding som ska heta AndersJag föredrar en söt lite sak som den ovan framför denna dreggelmaskin!

Lär mig förövrigt sakta men säkert att dricka Whiskey!

FEEEEEST

Fest på Mandelblomsgatan ikväll/natt
Including;
Rasme (Rasmus)
Roppe-B (B for Bad)
111 (Ingemar)
Rosen-M (M for Marie)

NIIIIICE!!!! (111 ville inte vara med på bild, Rosen-M ska sova och samla krafter till Ägg imorgon)


LG F-ING H!!

JAAAAA!!!! Äntligen efter att det inte har hänt så mycket för varken mig eller Rasmus så har vi nu fått en lägenhet! VI var på visningen idag, senare skicka vi ett mail där vi skrev att dom vi skulle få den så tar vi den. Ca en timma senare ringer gubben upp och bara ger den till oss! TOPPEN!
Så, den 1 november så flyttar vi in! Nu ska jag bara lyckas får tag på ett jobb sen är allt bra. Rasmus vet inte när han får börja på sitt jobb, men han har fått ett, så det är bra.

Imorgon ska jag springa in till en butik som behövde personal och hoppas på det bästa. Har sökt ca 12000 jobb i veckan så någon måste väl vilja ha en blond svensk villig flicka!?
Favorit i repris bara för jag är så äckligt nöjd med håret!

SLEEPING BEAUTY

Ikväll så var jag, mamma, Nathalie och Emma i hennes och Crilles nya lägenhet och plocka lite. Mamma. jag och Rasmus drog hem till mamma. Vi drack lite vin/öl, käka popcorn kolla på dålig TV, försökte förutspå (?) om det är ett ord..vem som skulle gå vidare i Idol, typisk svensk fredagskväll..Rasmus gick upp, kom aldrig ner...mamma och jag satt kvar som sluta med lite nya familjehemligheter för mig, som jag visserligen tidigare anat som visade sig vara sanna, även några nya.. TREVLIG kväll.. sen kom Jörgen hem som varit på cup. Elljuscupen som är på kvällen, därav sitt namn, och sa " Vill ni fortsätta eran kväll kan ni väl sätta er upp" han var trött och TV-rummet är precis utanför deras sovrum, så mamma och jag avrunda våran kväll. Men den var BRA!

Dagens RUBRIK går till Ragge;

Rasmus är söt när han soverPå väg hem från OsloRight at this moment, han vakna för 2 sekunder för att slänga ut en snus på mitt golv...vilken man
Han skulla bara "göra" något upp och hamna i sängen...som sagt kom inte ner igen.. ;)Denna bjuder jag på för att få alla på andra tankar, min "gravida" mage LÄCKER right ;) lagom blek och lönnfet

Nu snor jag en snus av Rasmus käcker en bärs såhär 00.58 och "surfar" runt på internet!

Ha en bra natt/kväll för mina läsare i USA...JENNY, kanske Elin och Sandra om ni två hittat hit ;) PUSS

RSS 2.0